Min '94 Chevy Astro startar inte

Astro-modellen var medelstora, familjen van alternativ för Chevrolet uppdelningen av General Motors bolaget 1985-2005. 1994 Astro van presenterade en fyrkantig kropp med dubbla bakdörrar last och en glidande passagerardörren. Van säten sju passagerare och har en rymlig bakre lastutrymmet. Det finns ett brett spektrum av problem som kan bidra till en no-start problem med din 1994 Astro van. Du kan prova några nej-start felsökning själv innan du tar van till en mekaniker. Många nej-start problemen är enkla och billiga korrigeringar som kräver liten mekanisk färdighet. Saker du behöver
Startkablar
andra hopp fordon
Säkringar
spett eller lång skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Vrid nyckeln fram till "på", och vrid strålkastare switch. Om strålkastarna och instrumentbelysning panelen inte kommer på, är batteriet dött eller nästan döda och kräver en flygande start eller ersättningsbatteri.
2

Kläm en uppsättning startkablar till batteripolerna av Astro van och ett andra hopp fordon. Anslut först den positiva kabeln till den positiva polen på van, då de positiva och negativa kablarna till hoppa fordonet och slutligen klämma den andra änden av minuskabeln till en omålad metallyta på van. Idle hoppet bilen i några minuter för att ladda batteriet och sedan starta bilen.
3

Läs mätaren bränslenivån på instrumentpanelen instrumentpanelen för att se till att din Astro har tillräckligt med bränsle att starta motorn. Om batteriet är laddat, kommer bränslet nivåmätare stiga och visa mängden bränsle i din.
4

Ta bort luftfiltret och kontrollera filter och bostäder för nedsmutsning och blockeringar som kanske hålla spjällhuset från att få luft och hindra fordonet från att starta.
5

Tryck in på massa luftflöde sensor och gasreglage kontakterna kroppen att se till att de är anslutna eftersom bilen inte startar om Dessa kontakter är löst.
6

Ta av locket säkringen panelen under instrumentbrädan och byt eventuella trasiga eller skadade säkringar och ledningar. Brända säkringar är lätta att känna igen eftersom de är brun eller svart färg, ledningar måste bytas ut om de ändarna är sliten eller dela
7

Knock på bensintanken flera gånger med ett spett eller. lång skruvmejsel medan en annan person försöker att starta bilen. Knacka på bränsletanken kan hjälpa dig att komma runt dåliga fläckar i bränslepumpen så att du kan starta bilen, men du kommer att behöva byta bränslepumpen.
8

kranen på startmotorn några gånger med ett spett eller skruvmejsel, om motorn startar efter tappning, sedan din starter går dåligt och behöver bytas ut. Startmotorn ligger bredvid motorblocket på passagerarsidan av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66845.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.