Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur tar man bort små gropar på en motorcykel lack

Brister på en motorcykel lack är lätt märkbara eftersom en motorcykel är målade ytor är små . Även en liten grop i färgen kan vara det viktigaste andra märker om din motorcykel är lack . Gropar är små prickar i en lack som orsakats av stenar eller annat skräp träffar ytan . Även om de inte kan förhindras om du kör din motorcykel på vägen , kan små gropar repareras och tas bort . Saker du behöver
Matchande touch- up
ritpennan 800 -slippapper stick penna
Klarlack måla
Visa fler instruktioner
1

Använd en 800 - grit slipning - paper stick penna för att noggrant och försiktigt sand varje grop . Sand mitten av gropen och bara runt kanterna så den nya färgen kan fästa bättre .
2

Måla varje grop med den lilla spetsen av matchande färger bättringsfärg penna . Applicera tillräckligt med färg för att täcka gropen men inte så mycket att det rinner eller bildar en vulst av färg som är högre än ytan av den omgivande färg. Låt färgen torka i 20 minuter .
3

Applicera ett tunt lager av klarlack måla över den nyligen bätt- färg . Detta skyddar färgen och lägger en liten mängd glans för att matcha resten av motorcykelns färg .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63502.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.