Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Buckla reparation Instruktioner

Stor eller liten, bucklor i kroppen av din bil är ointressant. Ta bort dessa fläckar kan bli kostsamt. Om din bil har råkat hagel skador, kan ta bort dussintals stötar kosta en mindre förmögenhet. Reparera skadan själv är ett mycket billigare alternativ till professionell buckla borttagning. Oavsett storlek eller antal bucklor, kan du undvika kostsamma reparationer och jobb färg, och återställa bilens kropp hemma. Saker du behöver
Sponge
Tvättmedel
Förlängningssladd
fön Kan av tryckluft
Handskar
Visa fler instruktioner
1

Handtvätt de skadade delarna av din bil med hjälp av en svamp med med ett rengöringsmedel och vatten. Handduk torkar när du är klar. Försäkra din bil är parkerad bredvid ett eluttag eller köra en förlängningssladd till din bil.
2

Anslut en fön till förlängningssladden eller utlopp, vilket gör att den når de hamrade områden i din bil . Samla en burk tryckluft och gummihandskar. Bära gummihandskar och hålla det nära luftbehållare med.
3

Använd hög värme inställning på fön och rikta den mot någon av bucklor. Flytta fön i cirklar runt buckla i en minut. För att säkerställa maximal värme, placera fön inom en tum av bilen. Låt inte fön att faktiskt komma i kontakt med fordonet.
4

Ställ ner fön och ta tryckluft kapseln. Håll behållaren upp och ner, rikta munstycket på den uppvärmda buckla, tryck på avtryckaren och tillämpa luften i 10 sekunder. Var noga med att hålla burken upp och ned hela 10 sekunder. Flytande koldioxid kommer att komma ut. Detta är ett extremt kallt material och kommer att orsaka den uppvärmda ytan för att reagera på den kalla ämnet.
5

Observera buckla så det jämnar att bli ännu med ytan på din bil. Tillåt återstoden från den trycksatta luften att tina. Torka av området med en trasa. Upprepa denna process för att ta bort alla andra bucklor på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63517.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.