Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man reparerar körningar i Paint

Paint har förändrats kraftigt under åren. En av de stora drivkrafterna dessa förändringar är Naturvårdsverket. EPA: s uppdrag är att skydda miljön mot effekterna av potentiellt giftiga kemikalier genom reglering och att utbilda allmänheten om farorna med sådana kemikalier. En huvudfråga när det gäller att måla är en säker tillämpning och bortskaffande av överflödig färg material på ett miljövänligt sätt. Trots förbättringar under senare, kör måla stilla, skapar fula droppar och ränder. Även proffs som målar bilar för en levande har ibland problem med färg körningar. Lyckligtvis kan knep används för att reparera måla körningar med relativ lätthet. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Dammask
maskeringspapper
Maskeringstejp
Assorted sandpapper
slipblock
Dubbel aught vita polering förening
polermaskin

Visa fler instruktioner
1

Mask av området kring färgen körningen med maskering papper och maskeringstejp. Inte maskerar efter en perfekt rektangel eller cirkel, låta det exponerade området att vara så slumpmässigt som möjligt
2

Linda slipkloss med 800-grit våt /torr sandpapper och våt-sand färgen körningen. . Körningen är faktiskt en strimma av upphöjda färg som måste slipas nivå. Håll sandpapper våta och slipblock ovanpå körningen. Undvik att vidröra omgivande färgen så mycket som möjligt medan slipning.
3

Skjut en våt hand över färgen kör ofta för att kontrollera ytan och fortsätta slipa tills körningen är nästan i nivå med omgivande yta. Ta bort 800-slippapper från slipkloss och linda blocket med en finare våt /torr 1000-slippapper. Återuppta slipning. Fortsätt att ta bort sandpapper och inslagning blocket med allt finare papper flera gånger, slutar upp med 2000-slippapper för högsta finish.
4

bort maskeringen papper och tejp. Försiktigt skölja bort det slipade området och den omgivande ytan av bilen.
5

Applicera lite dubbel aught vita polering förening till slipade området. Kör polermaskin med låg hastighet och hålla lumpskiva våta med vatten. Låt inte lumpskiva att torka ut eller virvlar blir friktion-brännas i färgen, förstör din lack. Stanna ofta och skölj av arbetsområdet för att undvika föreningen bygga upp.
6

Buff ytan som du reparerar och fjäder för polering till närliggande områden för att blanda glans. Det är också acceptabelt att polera hela målade området så att Sheen är enhetlig.
7

Tvätta slipade området noga och använd en bra vax för att få fram glansen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63554.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.