Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur gör jag Bättringsfärg på en motorcykel utan att lämna bandkanterna Visar?

Bättringsfärg på en motorcykel är ofta ett större problem än på en bil, eftersom det är mycket mindre målade ytan på en motorcykel. Varje liten repa, chip eller ofullkomlighet område av färg är märkbar, inklusive bandkanterna från att reparera skadorna. Om du vill lära dig att röra upp färgen på en motorcykel utan att lämna bandet kanterna visar, kan det rädda ditt paint jobb och gör din motorcykel ser smidig och felfri. Saker du behöver
Matchande bättringsfärg
Klarlack måla
Maskeringstejp
Reducer /tunnare
måla pistol
Visa fler instruktioner
1

Place maskeringstejp runt platsen som kommer att beröras upp. Placera bandet fyra inches bort från platsen på alla sidor så att det blir en cirkel. Cirkeln behöver inte vara perfekt. Ta kanten på insidan av cirkeln och försiktigt rulla upp bara något. Detta ger insidan av cirkeln en liten curl.
2

Applicera bättringsfärg som behövs. När färgen har torkat, och det är redo för klarlack måla, applicera två tunna lager av klarlack färg, vilket gör 15 minuter mellan lagren.
3

Blanda lite klarlack måla med reducering . Kvoten ska vara hälften klarlack färg och hälften reducering. Detta gör den klara beläggningen färgen mycket tunn. Spraya ett tunt lager av denna blandning på området innanför cirkeln av maskeringstejp. Vänta 10 minuter och spraya en mer ljus päls, men inte direkt på bätt-området. Behåll denna sista pälsen runt bätt-området närmare den tejpade cirkeln.
4

Dra bort tejpen försiktigt. När färgen har torkat helt, kommer du inte att kunna se en bandkant. Den rullade kanten på bandet håller färgen innanför linjerna, men det finns ingen hård kant för att färgen ska stanna vid. Reducer och klarlack blandning hjälper också eftersom Reducer tunnar ut klart och verkar för att blanda ny färg och gammal färg. Det hjälper också till med att blanda färger som inte matchar exakt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63448.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.