Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man reparerar en Faded Bumper

Fabriken målade stötfångare på din bil är sannolikt att blekna om du äger det tillräckligt länge. Det är särskilt sant om den övre delen av stötfångaren, som är platt och har den mest exponering för solen. Solens UV-strålar torka billack, lämnar den bleka och tråkiga. Detta gör den övre delen av stötfångaren en annan färg än resten av bilen. Bleka måla på en stötfångare kan repareras för att se nya och ljusa igen med material som finns i en bildelar butik. Saker du behöver
Biltvätt tvål
Sponge
Vatten
Vätska polering sammansatta
Buffer
100% bomull handdukar
bilpolish
Visa fler instruktioner
1

Tvätta rikligt med biltvätt tvål och en svamp. Rengör stötfångaren ordentligt så all smuts, lera och skräp avlägsnas. Skölj den ren och låt den torka helt.
2

Applicera 1/4 kopp vätska polering förening till pad på bufferten. Buff det bleka områden på stötfångaren, flytta bufferten i små cirkelrörelser samtidigt hålla den rör sig längs ytan. Låt inte bufferten sitta på ett ställe i mer än 3 sekunder eller det kan bränna igenom lacken.
3

Använd en handduk och en liten mängd vätska polering förening att polera områden bufferten inte kan nå. Använd din hand för att arbeta föreningen i stötfångaren i små cirkelrörelser.
4

Torka stötfångaren med en ren handduk för att avlägsna någon varaktig haze från polering föreningen. Applicera en liten mängd av bil polish till en ren handduk och polera hela stötfångaren, röra handen i cirkulära rörelser. Använd en ren försök handduk för att torka bort eventuell kvarvarande polska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63478.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.