Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man svetsa med återvunnen metall

Svetsning med återvunnen metall ger vanligtvis några problem för teknikern. Den viktigaste aspekten för att använda återvunnen metall är att metallen du använder noggrant måste rengöras för att förhindra dålig svetsinträngning, och därmed en svag svets. Oavsett var du källa dina återvunnen metall från, är detta den viktigaste aspekten av att använda återvunnet material. Saker du behöver
Stålborste
Die kvarn Slipskivor
Tvättsprit
ren trasa
MIG svetsare
Svetshjälm
Visa fler instruktioner

1

Inspektera metall du tänker använda för att svetsa efter tecken på svaghet. Dessa kan omfatta bristningar eller sprickor yta som tycks sträcka sig in i metallen.
2

Rengör befintlig rost från metall med en stålborste eller en die kvarn utrustad med ett sandpapper slipskiva. Svetsning genom rost är mycket mindre effektiv än svetsning på ren metall.
3

Blöt ytan av metallen med tvättsprit. Rengör sedan bort det med en ren trasa. Detta kommer att tvätta bort olja eller oljerester på metallen, ytterligare främja ordentlig svets vidhäftning.
4

Applicera negativ jord klämman till återvunnen metall arbetsstycket efter att den har rengjorts, och sedan slå på inställningar på MIG svetsare till lämpliga inställningar för tjockleken på metallen kommer du att svetsa. Dessa inställningar brukar anges på ett diagram antingen i bruksanvisningen för svetsaren eller innanför täckplåten.
5

Lower din svetshjälm och fortsätt att producera de nödvändiga svetsarna för att slutföra projektet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63634.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.