Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur våta sanden och Buff med 1000 Grit

Sandning målgång i ett fordon eller annan yta med 1.000-grit vått /torrt sandpapper ger en lysande, mycket polerad glans till en målad yta genom att ta bort stora mängder av vad som kallas "orange skal "från målgång. Denna term hänvisar till de små gupp och ojämnheter inneboende i målningen processen. Medan du kan våt sand för hand med 1000-slippapper, är det tillrådligt att använda en vattentät slipkloss för att upprätthålla ett fläckfritt och rakt avslut. Saker du behöver
slipblock
Sprayflaska med vatten
Orbital buffert
polermedel
Visa fler instruktioner
1

Linda 1.000 - slippapper runt slipblock så Slipyta är tätt på plats. Även slipning, kommer du att hålla detta med händerna så att den inte glider.
2

Spray ytan av fordonet med vatten från en sprayflaska. Helst vill du en fin dimma för att täcka ytan som skall slipas, men det finns inget behov av att tömma hela flaskan på ytan.
3

Applicera sandpapper med slipkloss på våt yta som skall slipas. Även ett lätt tryck nedåt, flytta sandpapper över ytan. Observera att när du sand, kommer en liten mängd material börjar att visa i vattnet sprutas på ytan. Om färgen är enstegs kommer vattnet verkar vara färgen av färgen. Om färgen är en bas /klar, kommer vattnet att börja visas mjölkvit.
4

Torka emellanåt med en torr trasa för att avgöra dina framsteg. Det område som håller på att slipas tar på en ljusare färg, medan låga fläckar i färgen visas fortfarande blank. Målet är att ta bort de flesta, om inte alla, av denna glans. För anpassade måla jobb där ingen apelsinskal önskas, måste alla glans tas bort. För vanliga paint jobb, ta bara ungefär hälften av apelsinskal innan polering.
5

Ansök polering förening till ytan som har målats och polera ytan med en omloppstid buffert inställd på lägsta hastighet. Denna process kommer att jämna ut sanden repor kvar av 1000-slippapper, producerar en slät, blank yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63607.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.