Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man reparerar en Toyota Prius Rear Bumper

Bakre stötfångare kan ta en hel del skador från stötar och bucklor. Den bakre stötfångaren för din Toyota Prius kan skadas på flera olika sätt, till exempel säkerhetskopiera din bil till något, en bil stöta i din bil i trafiken eller en kundvagn rulla in din bil på en parkeringsplats. Den bakre stötfångaren är målad för att matcha Prius, så om det finns stötar i stötfångaren, kan den svarta plast stötfångare material syns igenom. Lär dig att reparera en Toyota Prius bakre stötfångaren hemma och få din Prius tillbaka i form. Saker du behöver
180-slippapper
spackel spackel
220-slippapper
Vax och fett remover
Microfiber handduk
maskeringspapper
Maskeringstejp
adhesionspromotor
Spray primer
Sprayfärg
Spray klarlack måla
Visa fler instruktioner
1

Sand det skadade området av Prius stötfångaren med 180-grit sandpapper för att ta bort flagnande eller skalar måla och att jämna det skadade området. Applicera ett tjockt lager spackel spackel och låt den torka i en timme. Efter att det torkat, slipa med 180-grit sandpapper tills den är slät och nivå med den omgivande ytan av stötfångaren.
2

Torka slipas och omgivningen med vax och fett remover, och en mikrofiber handduk. Detta är att ta bort fett från fingeravtryck och eventuella vax från tidigare städare som kan påverka det färdiga lack. Placera maskeringstejp och papper runt området så färg och över-sprayen inte landa på någon annan del av Prius. Med ett tjockt lager grundfärg
3

Spraya reparerade området och låter det torka i 30 minuter. Slipa grundfärgen med 220-slippapper för att göra det smidigt. Sand lätt så att du inte sand helt genom primern. Torka ner igen med vax och fett remover.
4

Applicera tre tunna lager av färg matchad-sprayfärg till området, väntar på 15 minuter mellan lagren. Håll sprej 6 till 8 inches från ytan med hjälp av tunna, jämna drag. Håll rockar tunn att hindra färgen från att köras. Spray tre lager av klarlack måla med samma tekniker som används med färgmatchad färg. Avlägsna den maskerande papper och tejp. Vänta en hel dag före hantering det reparerade området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63471.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.