Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man svetsa med en 7018

Svetsning med låg väte 7018 stick svetsar kräver olika metoder än vanliga svetsning väteinnehållet stavar. Metallen kärnan i en 7018 svetstråd är täckt av ett tjockt lager flux som skyddar smältbadet när du är svetsning av kolstål. Tjockare låg-väteflödet tillåter mer fukt att absorbera in i staven och den ökade mängden flussmedel kan orsaka svetspölen att blanda med sitt skyddshölje. Detta kan orsaka svaga svetsar när stången förflyttas i fel riktning. Saker du behöver
7018 svetstråd paketet
bågsvetsare
2 bitar av kolstål
Svetsning huva
Svetsning handskar
mejselhammare
Stålborste

Visa fler instruktioner
1

Ta bort locket från en 7018 svetstråd paket. Ta en svetstråd. Skjut locket på förpackningen.
2

Fäst nakna änden av staven i staven innehavaren av en svetsutrustning. Läs etiketten på stången förpackningen för att fastställa strömstyrkan intervallet för stången diameter. Ställ in ratten för svetsare till mittpunkten mellan de två börsnoterade strömstyrka siffrorna tryckta på etiketten. Slå på svetsaren.
3

Place 2 bitar av kolstål bredvid varandra med en kant på varje bit vidrör. Fäst kabeln svetsare marken till en av de bitar av metall eller en lämplig svets bord. Sätt på en svets huva och handskar svetsning.
4

Sänk spetsen av svetstråd tills det sitter 1/4 tum från anslutningspunkten mellan metallplattor längst bort från dig. Sänk svetsning huva.
5

Tryck spetsen på stången till metallen och omedelbart lyfta den från metallen för att starta ljusbågen. Dra stången längs metallen att svetsa ihop dem. Stopp svetsning då 2 till 3 inches av sömmen svetsas. Hit svetssträng med en chipping hammare för att ta bort stora slagg från svetsen. Rengör all kvarvarande slagg från svetsen med en stålborste.
6

Inspektera svetsen. Öka strömstyrka av svetsaren om tappen klibbar till metallen. Minska strömstyrkan om lös metall - spottade - omger svetsfogen. Fortsätt att justera strömstyrkan tills området runt pärlan är ren och slagg som täcker svetsen skalar bort från svetsfogen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63616.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.