Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur bli av polerrosor på färsk svart färg jobb

Swirl märken i svart färg indikerar närvaron av små repor i klarlack yta av fordonets lack. De kan orsakas av alltför hård en grit sandpapper, antingen i förberedelse av fordonet eller omedelbart efter målning. För att ta bort polerrosor gjorts under beredning, kommer du behöva måla om fordonet. Innan du måla, men försök att använda tekniker för att avhjälpa den andra frågan - polerrosor gjorda efter målning. Saker du behöver
2000-grit vått /torrt sandpapper
hink vatten
Automotive buffert
Automotive polermedel
Visa fler instruktioner
1

Blöt 2000-slippapper med vatten, sedan slipa ytan av fordonet. Använd inte för mycket tryck, eftersom det kan orsaka mer polerrosor. På en all-over färg jobb, är det sannolikt nödvändigt att slipa hela lack om du har märkt en virvel märke.
2

Applicera en klick polervax till bilens slipade ytan. Addera 3

Applicera putsdyna till fordonets yta och ställa sin RPM byta till den lägsta inställningen. Tryck på avtryckaren för att börja polering, och flytta bufferten vid en jämn, stadig takt över ytan av fordonet, var noga med att undvika att pausa på ett ställe. Fortsätt polera lacken med bufferten tills fordonet skiner igen. Kontrollera ytan för polerrosor eller dis, och polera med bufferten igen om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63591.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.