Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man byter en 2002 Cavalier Headlight Assembly

Byta strålkastare församling i 2002 Chevy Cavalier är inte mycket svårare än att bara byta bilen ' s glödlampan. Anledningen är att ersätta bilen ' s strålkastarlampan kräver avlägsnande av pannlampan ändå. När du vet hur du tar bort enheten, som ersätter det är enkelt. Om din Cavalier ' s strålkastare montering är sprucken eller skadad, överväga att ersätta den så snart som möjligt för att förhindra att delar från påväxt ut dina glödlampor. Saker du behöver
platt skruvmejsel skiftnyckel
Hylsnyckelsats
Nya strålkastare montering
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och öppna huva. Närma dig pannlampan som du vill ta bort. Titta ovanför aggregatet för att hitta locket. På det du ' hittar sju plastvreden.
2

Bänd varje fästelement med spetsen av en platt skruvmejsel. Förvara fästelement på en säker plats, till exempel en container. Lyft locket panelen för att ta bort den. Detta exponerar strålkastare montering och turn-signal församling.
3

in spetsen av en platt skruvmejsel i det fyrkantiga hålet på Strålkastarfäste. Inuti finns ett klipp som håller turn-signal montering på plats. Tryck din skruvmejsel ' s handtaget mot mitten av gallret för att skjuta undan och koppla ur klämman. Medan du håller skruvmejseln i detta läge, ta tag i turn-signal montering och dra den framåt för att ta bort den. Koppla de två anslutningarna på baksidan och ställa in enheten på sidan.
4

Ta bort de två skruvarna på toppen av strålkastare-modulens hållare. Dra strålkastare församling uppåt och framåt för att ta bort den från Cavalier. Tryck på fliken på fliken för att lossa glödlampan anslutning, haka glödlampan från strålkastaren montering
5

Fäst glödlampan till den nya pannlampan.. Tryck på fliken och sätt den att låsa lampan på plats. Sätt in den nya pannlampan på plats. Sätt i och dra åt de två skruvarna.
6

Koppla anslutningarna tillbaka in turn-signal församling. Sätt in turn-signal församling. Tryck den inåt för att knäppa klipp på plats.
7

tillbaka locket panelen och de sju plastvreden. Tryck varje fästelement ner ordentligt för att låsa dem på plats. Stäng huven till slut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63407.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.