Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Bilkarosseri Verktyg

Kollisioner inträffar varje dag och kräver olika verktyg för att göra reparationer. Oavsett om din bil är i en olycka eller har skador från väder, verktyg göra reparationer. Mest bilkarosseri kräver hjälp av skickliga yrkesmän. De verktyg som gör dessa reparationer varierar beroende på vilken typ av skador på bilen. Dent Repair

En vanlig reparation är för en buckla gjord av små olyckor eller hagel skador. En buckeldragare eller kolven kan reparera buckla. Borra ett litet hål i mitten av buckla är det första steget. Sätta i buckla dragverktyg i hålet gör att läpparna eller tänder av kolven för att ta tag i buckla och dra den på plats. Den avdragare poppar ut bucklan till en punkt där skadan att slipa jämnt med resten av bilen.
Slipverktyg

Olika typer av slipning verktyg rena bilkarossen för att förbereda den för målning. Förbereda bucklig yta för målning är viktigt att säkerställa att skadan inte syns efter färdigställandet. En kollision reparatör sands skadan, primers bilen och sedan målar delen till samma färg som resten av bilen. Den elektriska slipning utrustning monteras en bit sandpapper till botten av verktyget, vilket garanterar en jämn yta. När ytan eller skada är ren, är en primer färgskikt appliceras. En spray-målning verktyg är viktigt att säkerställa att måla
Spray Painter

är jämnt anbringas på det skadade området av bilen. De flesta reparationsprocessen sprutlackering verktyg använder luft för att applicera färgen på bilen. Utformningen av detta verktyg säkerställer att färgen jämnt appliceras på det skadade området och matchar samma färg på bilen. Denna målning verktyget placerar en klarlack av tätningsmedel på ytan av bilen för att se till att lysa i färgen varar.
Shaping-verktyg

shaping- verktyg liknar en form. Kollisionen reparation person formar den skadade delen av bilen vid tillverkningen. De skadade panelen monteras på en kroppskonturering verktyg och är antingen hamrade på plats eller en glasfiber Formen är tillverkad av delen. När den skadade delen är helt rekonstrueras, är den del slipas och målas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63572.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.