Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man installerar en tråd rulle på en Lincoln MIG svetsare

En Lincoln MIG eller trådmataren använder en spole av tråd för att bilda en svetsfog. Korrekt lastning och säkring av spolen för MIG-tråd i svetsen är oundgänglig för driften av Lincoln MIG svetsare och samstämmigheten i svetsfogen. En felaktigt installerad spole av MIG-tråd gör att ljusbågen att hoppa eller spolen av tråd kan knoppa av spindeln, vilket orsakar spolen av tråd att nysta, ruinera spolen av tråd. Saker du behöver
£ 4 rulle MIG tråd
Visa fler instruktioner
1

Koppla ur Lincoln MIG svetsare och öppna svetsarens sida locket för att komma åt spolen facket .
2

Ta bort vingmuttern skruven trådrullebrickan, orientera fyra pund spole av MIG-tråd så tråden drar från toppen av spolen, skjut spolen på spolen hållaren och dra vingen mutter för att fästa tråden i Lincoln MIG svetsare. Om vajern drar från botten av spolen, kommer tråden in i trådstyrningen i en vinkel som kommer att orsaka tråden att mata dåligt eller tråden kunde knäppa som det drar genom ingången till guiden.
Sida 3

Lossa montering spännarmen och dra spännarmen nedåt för att frigöra svängarmmekanismen.
4

Ta utsidan trådstyrningen genom att lossa skruvarna som håller den på plats och set drivhjulet till trådens diameter på spolen.
5

Dra och räta sex inches av MIG-tråd från trådbobin och skjut den genom trådledaren, över den nedre drivrullen och in tråden drivuttag.
6

Tryck ned svängarmmekanismen, skjut spännarmen upp över pivot arm och vrid spännarmen medurs tills lagret av svängarmmekanismen applicerar lätt tryck på MIG-tråd.
7

Koppla in och slå på Lincoln MIG svetsare.
8

Tryck in avtryckaren på MIG-pistol för att mata tråden genom MIG-pistol bly. Stäng locket på Lincoln MIG svetsare när du ser spolen av tråd spinning.
9

Släpp avtryckaren för MIG-pistol när du ser MIG-tråd sträcka 1/2 tum längre än till slutet av MIG-pistol cup.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63387.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.