Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Bakre stötfångare Removal för en Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee har en stötfångare och fascia på baksidan som använder en skum isolator för att absorbera stötar. Borttagning av fascia, absorbator och stötfångaren som en enhet är möjlig eller som separata komponenter. Replacement stötfångarna är tillgängliga från generalagenten eller genom en kollision delar leverantör. I vissa fall. Du kan också hitta ersättare stötfångare, fascia och andra komponenter från en bärgning gård i gott skick. Saker du behöver
Jack
Jack står
Flat skruvmejsel
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre av din Jeep Grand Cherokee med en domkraft och stödja det genom att placera en uppsättning pallbockar under bakaxeln bostäder. Sänk domkraften tills Jeep vilar säkert på pallbockar.
2

Leta push-in kopplingar som fäster de främre kanterna på stötfångaren fascia längs bakkanten av bakskärmen brunnar. Pop kontakterna ut med en skruvmejsel och ställ dem åt sidan.
3

Leta reda på de fyra fästskruvarna för den bakre stötfångaren parentes under baksidan av jeep på den bakre ramen avsnittet. Det finns två på varje sida av Jeep.
4

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av den bakre ramen med hjälp av en hylsa och spärrskaft. Dra stötfångaren rakt ut på baksidan av jeep. Ställ in stötfångaren åt sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63389.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.