Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man bygger Wrecked Trucks

Ombyggnad havererade lastbilar kan verka som en enkel operation, bara plocka upp två bilar från en skroten och gör en kör truck från två. I praktiken, däremot, måste du ta hänsyn till faktorer såsom ombyggnad kostnad, tillgång till lämplig utrustning och även om du kan göra trucken säkert att köra igen. Body butiker och försäkringsbolag skrota aldrig lastbilar på ett infall. Oftare än inte, är fordon uppgick eftersom kostnaden för att reparera fordonet överstiger värdet av lastbilen. Ändå är det möjligt att bygga ett förlist lastbil från grunden. Saker du behöver
Automotive handverktyg
tigersåg
Garage eller rymlig arbetsplats
Vehicle reparationshandbok (specifik för lastbil du bygger om)
Visa fler instruktioner
Identifiera en renoveringsbar Salvage Yard Truck
1

Besök din lokala bärgning gård för att identifiera lastbilar som du kan bygga upp. Leta efter truckar som inte uppvisar alltför stor skada över hela fordonet. Undvik lastbilar som har rullat, eller som har ett uppenbart vriden ram.
2

Utvärdera potentiella projekt. Om hytten, säng och ram är raka och oskadade, men fronten är skadad, kommer reparationen vara ganska okomplicerat. Likaså, om den främre änden, ram och hytt är bra, men sängen är skadad, kommer detta att vara en enkel och enkel reparation. Undvik lastbilar som uppvisar tak skador. Lastbilar med endast mindre dörr skador är i allmänhet inte skrotas. Undvik lastbilar som verkar för bra för att vara sant. Addera 3

Kontrollera att motorblocket inte är skadad. Även yttre motorkomponenter såsom fläkt och A /C kompressor är lätta att byta ut, bör du lämna själva motorblocket på skroten om det har förstörts.
4

bort skadade, lätt identifierbara delar du behöver inte samtidigt på skroten. I vissa fall kommer att ta bort onödiga stål hjälper till att kompensera inköpspriset av lastbilen. Dörrar, fendrar och stötfångare är främsta kandidaterna att lämna bakom. Använd en tigersåg för att skära bort onödiga delar som är oåtkomliga med handverktyg grund krascha skador.
5

Flytta trucken från bärgning gård till den plats där du kommer att utföra reparationen.

byta ut skadade komponenter
6

Byt ut skadade komponenter i lastbilen en i taget, med hjälp av ett fordon-specifik reparation manual. Du kan ofta köpa och installera sängar som en enda enhet för enkel montering. Källa fendrar, stötfångare och huvor från lokala rädda varv. Du kommer att finna att populära bilar är rikligt i restvärde varv och delarna är i allmänhet ganska billigt.
7

Måla ombyggda lastbilen en enda färg. Även om inte tekniskt nödvändigt, måla trucken när alla bitar sätts ihop kraftigt ökar andrahandsvärdet på bilen. Avtal med en lokal kropp butik kan vara nödvändigt om du inte har en HVLP pistol och kompressor.
8

Kontrollera och reparera elektriska system som behövs för att se till att de alla fungerar korrekt. Ofta i sena modell fordon, olyckor burk lösa armaturer, vilket ger ojämn anslutning mellan batteri och elektriska komponenter.
9

register och titel lastbilen. En ombyggd lastbil i många stater kommer att kräva en inspektion innan textning. Du kommer att behöva bogsera lastbilen till en godkänd inspektion station där kvalificerade inspektörer ger reparationerna en grundlig kontroll. På den tiden, när fordonet passerar besiktning, kommer du att utfärdas en ombyggd titel i stället för bärgning titel du fått från bärgning gård när du köpte bilen. Ta detta ombyggda titel till din lokala Department of Motor Vehicles tag kontor för att få ditt nya registreringsskylten och registreringsskyltar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63557.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.