Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

BMW M5 Frontspoiler Installation

Din BMW M5 är en top-of-the-line lyx sedan med en touch av sportbil kastat i. Även din M5 är stabilt byggd, olyckor händer, ofta med den främre stötfångaren. Om stötfångaren är skadad, måste du byta ut den så fort som möjligt. En äventyras främre stötfångare erbjuder inte så mycket skydd för dig och dina passagerare. Byta M5 främre stötfångaren är ett ganska enkelt jobb som kommer att bli ännu lättare om du har någon som hjälper dig. Saker du behöver
Mutter föraren satt
Hylsnyckelsats
Helper
Visa fler instruktioner
1

Lossa den främre stötfångaren sköld från din M5 genom att ta bort muttrar på varje sida av fronten grillen med en mutterdragare set. Försiktigt ställa stötfångaren shiled undan.
2

Lossa bultarna som fäster stötfångaren medan din hjälpare håller stötfångaren på plats. Bultarna är på insidan av det främre stativet och stötfångaren. Lossa skruvarna med ditt uttag genom att vrida dem moturs.
3

Dra stötfångaren bort.
4

Rikta in hålen på den nya stötfångaren med hålen på den främre ramen. Sätt de bultar igenom som din hjälpare håller den nya stötfångaren på plats. Hand-tråd bultarna att starta dem, dra sedan åt dem med socket set.
5

Sätt tillbaka stötfångaren vakt genom att hålla upp den och installera om fästelement muttrarna med nutdriver.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63535.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.