Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur att reparera skador auto kollision

En bilolycka kan lämna dig med det sjunkande känsla i maggropen, men efter att chocken avtar, tar en stund att titta på skadan. Det kan inte vara så illa, särskilt om du har varit i en fender-bender som lämnade en liten ding. Med några enkla verktyg kan du spara kanske tusentals dollar i reparationer och undvika att din försäkring priser ökar. Om du ser ingenting men krossad metall och krossat glas, är du förmodligen bäst genom att gå till organ-verkstad, men det finns alternativ. Saker du behöver
Sugkoppar
Gummiklubba
Body filler reparationssats
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

inspektera skadan. En mindre buckla i panelen kan enkelt dras tillbaka med en kommersiell sugkopp. Alternativt, om du har tillgång till bakom panelen, använd en gummiklubba och knacka försiktigt ut bucklan.
2

Byt ut trasiga strålkastare eller blinkers. Det finns skruvar på framsidan eller baksidan av lamporna som tillåter borttagning och utbyte. Du kan behöva dra en lucka inifrån bilen för att nå dessa skruvar.
3

Repair måttlig kropp skada med en spackel kit. Detta är vanligtvis kallas "Bondo", men det finns många filler kit tillgängliga från din lokala auto-reparation butik. Varje kit kommer med instruktioner om hur man förbereda ytan av bilen och tillämpa fyllnadsmaterialet. Mask omgivande områden och tillämpa färgprimer spraya på reparation, ett färgskikt, och en slutlig beläggning av klar sprayfärg.
4

Hitta en lokal kropp-verkstad om skadan är bortom några tillämpningar av spackel. Dessa företag har de specialiserade verktyg och färdigheter för att göra större reparationer, särskilt om det finns tungt skador som innebär reparation av en ram. Få några citat innan du åta sig att ha arbete, och kolla referenser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63470.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.