Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man använder en Automotive Paint Gun

Fordonsindustrin pistolen har endast några grundläggande kontroller. Sprayen locket på framsidan av pistolen finfördelar färg och justerar för en horisontell eller vertikal spraymönster. Den övre ratten på baksidan av pistolen styr bredden av sprutmönstret, medan den nedre styr ratten färgflödet. Avtryckaren trycks börja spruta, och släpps att sluta. Med hjälp av en sprutpistol korrekt är en fråga om trial and error, men grunderna kan behärskas av de flesta människor med lite övning. Saker du behöver
Respirator
måla pistol
Air kompressor med regulator
Luftslang
Paint
thinner
Paint sil
Visa fler instruktioner

1

bort färgen koppen från färgen pistolen genom att flytta låsspaken moturs och rotera koppen medurs ett 1/8 varv medan du håller kroppen av pistolen,.
2 < p> Häll färgen i koppen genom sil. Låt silen vila på kanten av färgen koppen, och fylla koppen kvart full. Färgen förtunnas i koppen enligt tillverkarens rekommendationer. Fästa till pistolen är den omvända för flytt.
3

Fäst kompressor till pistolen med hjälp av luftslang. Ställ kompressorns tryckregulatorn till 55 psi.
4

Spray en testbild på en bit kartong. Justera mönstret och flödet knoppar att få ett mönster ca 12 inches bred med bra täckning men utan körningar.
5

måla med stadiga slag. Håll pistolen vinkelrätt mot ditt arbete, och bibehålla en konstant 6 - till 12-tums avstånd från arbetsstycket. Överlappa varandra stroke med 50%.
6

Rengör din pistol genom att spruta thinner genom pistolen tills den tunnare kommer ut klart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63370.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.