Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man målar din bil på en budget

Måla en bil eller har en bil målad av en professionell snabbt kan lägga till upp till tusentals dollar. Det finns ställen att ta bilen för en budget lack, men de är oftast enkla lackeringar som inte särskilt länge. Du kan lära dig att måla din bil på en budget och spara pengar men ändå sluta med en kvalitet lack som kommer att pågå och skydda din bil från elementen. Saker du behöver
180 grit sandpapper
220 sandpapper
slipblock
Primer
Automotive måla
Automotive klarlack måla
Maskeringstejp papper
Maskering
Vax och fett remover
microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

Täck alla emblem, krom och andra trim med maskeringstejp för att skydda dem från att slipas. Sand hela bilen med 180 grit sandpapper med en slipkloss. Detta tar bort all peeling, flisas eller gammal färg på bilen. Torka bilen ner med vax och fett remover med en microfiber handduk.
2

Place maskeringstejp och papper över glaset, däck och fälgar, belysning och andra områden som inte ska målas. Spraya bilen med ett tunt lager grundfärg. Vänta trettio minuter efter sprutning innan du rör bilen. Primern hjälper till att skydda bilen och hjälper färgskikt gå längre eftersom primern gör bilen alla samma färg.
3

Slipa grundmålad yta med 220 sandpapper och en slipning blockera. Sand lätt, precis tillräckligt för att jämna ut primern, som torkar grov. Detta möjliggör för en jämn yta för färgen. Torka bilen igen med vax och fett remover för att ta bort slipdamm och alla fingeravtryck.
4

Måla bilen med två lager billack. Låt trettio minuter mellan lagren för att färgen ska torka. Spray två lager klarlack färg på bilen, så att trettio minuter mellan lagren. Ta försiktigt bort all maskering papper och maskeringstejp. Vänta en hel 24 timmar före körning eller röra bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63445.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.