Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur att driva ut en buckla

Inte alla bucklor finns på en bil är så allvarliga att de kräver omfattande arbete och specialiserade verktyg för att reparera. Många bucklor är ytlig och lätt att nå från baksidan av den skadade panelen. Om din bil har en av dessa enkla, grunda bucklor, kan du förmodligen undvika den tid och kostnad för att ta bilen till en kollision butik och tryck ut bucklan själv. Du behöver bara en skruvmejsel och liten hammare från ditt eget garage. Saker du behöver
liten hammare
Handduk
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Titta på området och panelen som är bucklig. Om buckla är på en fender, titta under och bakom fender för att se hur man får till baksidan av buckla. Du kan behöva ta bort några små skruvarna för att bli av med plastöverdrag som skyddar undersidan av bilen. Kom i en position så att du kan känna baksidan av buckla med handen.
2

Använd en liten hammare för att knacka försiktigt på baksidan av buckla. Börja i mitten och arbeta dig till de yttre kanterna av buckla, knacka mer försiktigt nära kanterna. Tryck eller slå på baksidan av buckla tills det är helt ute.
3

Kontrollera utsidan för att se vilken form buckla är i. Om hammaren slår för hårt på baksidan av buckla, kan det ha orsakat en hög plats på panelen. Placera handduken mot den höga plats och träffade handduken med hammaren tills området är slät och blandar med den omgivande ytan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63484.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.