Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur vill kolla en bil för Bondo

Bondo är ett varumärke för en typ av spackel eller plast spackel för att fylla bucklor eller skador på bilens exteriör. Tillverkad av polyesterharts, är Bondo blandas med en härdare eller katalysator för att förvandla det till ett kitt som härdar efter reparationen är klar. Bondo appliceras och därefter slipas så att det är även med resten av karossen. Det kan sedan grundmålas och målas, förställer kosmetiska skador. Identifiera bilar som har reparerats med Bondo är en enkel process. Saker du behöver
magnet
Vävnader
Visa fler instruktioner
1

Inspektera utsidan av bilen. Titta under bilen, i bagageutrymmet och innanför dörrarna. Sök efter alla vågor, skrapat färg eller knölar i bilens exteriör.
2

Wrap din magnet i vävnader. Vävnaden kommer att skydda bilen från att repas av magneten. Använd en vinyl magnet, magneterna som har samma storlek som ett visitkort som är flexibla, eftersom tunga magneter kan vara stark nog att dra igenom Bondo på bilen.
3

Kör magneten över ojämn eller räfflad måla områden du hittade i steg 1. Bondo är inte magnetisk, så en magnet kommer att lockas till varje del av bilen som är metall. Identifiera de områden där bilen har reparerats med Bondo av bristen på dragningskraft när du går över de områden i yttre, dörrar, bål och underrede.
4

Kör magneten över hela bilen för att se till att du inte missar några kollision reparationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63483.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.