Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man tar bort Dents Corner Bil

Ta bort bucklor från bilar är något som de flesta människor inte prova på deras uppfart, men det är inte så svårt. De flesta bucklor uppstår på stänkskärm eller platta sidan av en bil och är enkla och lätta att reparera. Bucklor på hörnet av din bil ser mer komplicerat att reparera. Reparera bucklor i hörnen är lätt gjort inom några timmar genom att använda vissa material som finns på din lokala bildelar butik. Saker du behöver
180-grit sandpapper
Body filler
Plast gummiskrapa
220-grit sandpapper
300-grit sandpapper
Vax-och-fett remover
Rag
maskeringstejp och papper
Spray primer
Sprayfärg
Spray klarlack måla
Visa fler instruktioner
1

Slipa buckla med 180-grit sandpapper. Sand inuti och runt kanterna på buckla att ta bort färgen. När färgen tas bort, använd plasten gummiskrapa att placera ett tjockt lager spackel i buckla. Fyll buckla med kroppen fyllmedlet och lägga till ytterligare skikt på toppen så att buckla kan inte längre ses och fyllmedlet sprids på de omgivande kanterna av buckla. Låt filler torka under en timme.
2

Använd 180-slippapper för att slipa spackel smidigt med den omgivande ytan av bilen. Gå över området igen, med 220-slippapper, vilket jämnar ut repor gjorts av hårda 180-slippapper. Torka av området med vax och fett remover och en mikrofiberduk. Placera maskering papper och tejp runt reparerade området så overspray kommer inte landa på den. Addera 3

Spray ett tjockt lager grundfärg över det område som har filler. Låt primern torka i 30 minuter och sedan sand det smidigt med 300-slippapper. Torka igen med vax-och-fett remover, använder microfiber handduk.
4

täcka hela området med 3:57 tunna färgskikt. Håll burk 6 till 8 inches bort från ytan. Håll rockar tunna för att undvika körningar. Vänta 10 minuter mellan varje lager. Spray 3:57 tunna lager klarlack färg, med samma metoder som vid sprutning av färg färg. Vänta en hel dag innan du hanterar området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63482.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.