Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur gör jag Prime en Mini Truck?

Grundning en mini lastbil tjänar flera syften. Primer Måla inte och kommer inte att skydda plåten som färg, men det kan skydda den temporärt tills färgen appliceras. Ett lager grundfärg skall sprutas på mini lastbilen innan den kan målas så att färgen fäster på plåt. Utan primer, färgen kommer flagna och lossna i en kort tid. Många mini lastbilar är belagda i en färgglad primer medan kroppen pågår så att trucken kan skyddas och sedan målade på samma gång, efter att arbetet är färdigt. Saker du behöver
200-slippapper
Vatten
Vax och fett remover
Microfiber handduk
Maskeringstejp
maskeringspapper
Primer bespruta
Show Fler Instruktioner
1

Sand mini lastbil med 200-slippapper. Fastställa sandpapper platt mot ytan och hålla handen platt också. Sand tills den befintliga ytan är matt, vilket innebär alla befintliga klarlack avlägsnas. Se till att sand alla hörn och kanter också. Skölj mini truck när du är klar slipning och låt den torka helt.
2

Place maskeringstejp och papper över alla områden som inte ska sprayas med primer. Täck fönsterglas, däck och fälgar, lampor, dörrhandtag, speglar, lister och viktiga hål. Torka av mini lastbil ner med vax och fett remover och en microfiber handduk. Detta tar bort fett från dina fingeravtryck och eventuella vax från tidigare använda rengöringsmedel.
3

Spraya en måttlig lager primer över mini lastbil. Håll sprutan 6 till 8 inches från ytan och flytta sprutan vänster till höger, inte upp och ner. Vänta en timme för primern att torka. Ta bort maskeringstejpen och papper innan primer torkar så det inte fastnar till mini lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63474.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.