Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man reparerar en vindruta Läckage

För ett antal år det enda acceptabla sättet att reparera en läcka vindruta vatten var fullständig borttagning och ominstallation av glaset. Oron var potentiella rust utveckling runt vindrutan ram, särskilt eftersom de främre och bakre glaset är strukturella komponenter i taket och lägga styvhet till ett annars svagt område. Det upptäcktes senare att vatten läcker är resultatet av en dålig bindning mellan glaset och uretan, inte uretan till ramen. Följaktligen, i början av 90-talet General Motors utfärdat en Teknisk service bulletin rekommenderar att vatten läcker repareras inifrån bilen. Saker du behöver
Ficklampa
Shop handduk
silikon sealer
Visa fler instruktioner
1

sitta inne i bilen och försiktigt vika den främre headliner tillbaka det allmänna området där vattnet läckan är belägen. Har en assistent häll sakta vatten över vindrutan.
2

Shine en ficklampa på det område där vattnet börjar droppa. Fånga vattnet droppar med en handduk, och fortsätter att titta tills vattnet slutar. Torka området.
3

Applicera en liten mängd silikon sealer till den exakta punkt där vattnet läcker. Använd bara tillräckligt för att täcka området. Tryck på silikon i hålet med en avstrykande rörelse. Torka flera gånger över hela området och tillämpa en annan liten mängd sealer. Applicera inte stora mängder av sealer.
4

Testa reparation efter att låta sealer torka i två timmar. Använd en ficklampa för att kontrollera att läckan har fastställts genom att ha ett vatten assistent Häll över vindrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59605.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.