Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur du ändrar Vindrutan i en Austin Healey

Säkerställa full synlighet från din vindrutan är viktigt när du tar din Austin Healey på vägen. Med alla klassiska bilar, måste du se till att fordonet underhålls regelbundet för att säkerställa bästa prestanda. Om din vindrutan blir skadad på något sätt, bör du ändra det så fort som möjligt. Saker du behöver
Dust ark
vass kniv
Vindruta tätningsmedel
Byte vindruta
Byte gummipackning
nylonlina
Visa fler instruktioner

1

Placera en damm trasa över huven på din Healey. Detta hjälper till att skydda lacken när du tar bort och installerar vindrutan.
2

Lokalisera de två skruvarna som är fästa vid backspegel backspegeln. Ta bort en av skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Skjut backspegeln bort av sin bas. Upprepa proceduren på den andra backspegeln. Detta kommer att ge dig bäst tillgång till vindrutan.
3

Klipp bort gummit trim från runt kanterna på vindrutan med en vass kniv. Kassera trim korrekt i papperskorgen. In i fordonet och tryck på vindrutan ur ramen. Har någon utanför fordonet hjälpa till att ta vikten av vindrutan.
4

Applicera ett lager av tätningsmedel runt kanterna på den nya vindrutan. Fäst en ny gummipackning till botten av vindrutan. Se till att den tunga delen av packningen är på insidan av vindrutan och att slitsen är på utsidan. Knyt en nylonlina runt yttre spår av vindrutan.
5

Lyft vindrutan för att placera på Healey: s ram. Tryck vindrutan mot ramen under ett par minuter för att tillåta tätningen att sätta på plats. In i fordonet och dra nylontråden över instrumentbrädan. Detta gör att den nedre gummiläpp att sätta på plats. Sätt tillbaka de ytterbackspeglar genom att fästa skruven tillbaka till sin bas. Rengör vindrutan och instrumentbrädan för att förhindra damm och skräp från att komma in i ventilationsöppningar eller elektriska komponenter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59398.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.