Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man reparerar en Pinhead Chip i min vindruta

Vindruta reparation kan vara en komplicerad procedur, som kräver en optiskt kompatibel bindningsharts att fylla och stabilisera ett stort skadade området. Pinhead chip reparation är helt annorlunda. Med ett chip storleken på ett knappnålshuvud, det finns ingen subsurface sprickbildning, spindel-bandet eller svåra skador att ta itu med. Genom att följa några steg din reparationen kommer att ge tillfredsställande resultat. Saker du behöver
Tvättsprit
Maskeringstejp
Pappershandduk
Vindruta backspegeln lim, superlim, eller motsvarande
Single-rakblad
Rain X glas behandling eller motsvarande
Visa fler instruktioner
1

Rengör knappnålshuvud chip och omgivningen med alkohol. Undersök chip noga och se till att det finns bara en liten, yta chip. Om fordonet är i en solig plats, flytta den till en skuggig plats. Låt glaset svalt.
2

Tejpa en bit hushållspapper under det område som ska repareras. Detta skapar en fördämning för att fånga någon avrinning av lim som kan skada fordonets färg.
3

Applicera en droppe eller två av lim för att fylla knappnålshuvud chip. Vindruta backspegel-spegel lim har ett bindemedel i paketet som ska tillämpas först. Super Glue-typ lim appliceras direkt till området. Låt antingen produkt att ställa i flera minuter innan du går vidare till nästa steg.
4

Level limmet med ett rakblad, försiktigt dra den över det fyllda området. Detta kommer att platta till reparation och göra den mer optiskt tilltalande. Rengör hela glaset, och efterbehandla genom beläggning vindrutan med Rain X eller en motsvarande produkt som kommer att fylla ytan skrubbsår.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59606.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.