Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort en 1967 Mustang Dörr Fönster

Demontering av ugnsluckan glas från en 1967 Mustang kan verka som en förbryllande uppgift, särskilt eftersom det verkar vara något som håller glaset på plats. Bakom dörrpanelen, dock är två metall fönster hållplatser, vilket orsakar fönstret ska rullas upp bara så långt. När du tar bort dörren stannar, kommer fönstret att frigöras, men eftersom framför fönstret kurvorna på ventilationsöppningarna fönstret, måste du lossa vent fönstret och luta den åt sidan. Lyckligtvis tar bort luckan glaset är förvånansvärt enkelt och tar ca 20 minuter. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Hylsnyckel
stjärnskruvmejsel
Djup sockel
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de sex skruvarna som håller fast rektangulära weatherstripping bit till toppen av dörrkarmen, med hjälp av en platt skruvmejsel, dra sedan weatherstripping bit utanför dörren.
2

Ta bort de två skruvarna som håller fast armstödet till insidan av dörren, med hjälp av en hylsnyckel och dra armstödet utanför dörren.
3

Ta bort skruven i mitten av fönstret ordinarie handtaget och i centrum av det inre dörrhandtaget, med en stjärnskruvmejsel. Dra handtagen utanför dörren.
4

Bänd dörrpanelen utanför dörren, med platt skruvmejsel.
5

Placera fönstret regulatorn handtaget tillbaka på sin växel på insidan av dörren. Det är inte nödvändigt att installera handtagets fästskruv.
6

Rulla fönstret halvvägs.
7

Demontera bakrutan stopp. Två fönster hållplatser är placerade vid basen av fönstret. Den sida av fönstret närmast baksidan av bilen innehåller bakre stopp, medan den sida av fönstret som är närmast framsidan av Mustang är den främre stopp. Nå genom dörren panelöppning och håll bakrutan stopp. Sätt i en djup uttag genom öppningen på baksidan av insidan av dörren, ta sedan bort bulten som håller den bakre stopp. Dra fönstret stoppar ut genom dörren.
8

bort framrutan stopp. Nå igenom dörrpanelen öppningen och håll framrutan stopp. Sätt i en djup uttag genom öppningen framtill på insidan av dörren, ta sedan bort bulten som håller den främre stoppet på plats. Dra fönstret stoppar ut genom dörren.
9

Lossa de tre skruvarna som håller fast vent fönstret, med hjälp av en skiftnyckel. Två bultar är framtill på ventilationspanelen fönstret, medan den tredje bulten är på botten av den långa metall arm som skjuter ut från baksidan av vent fönstret ner längden av dörren.
10

Tilt vent fönstret mot framsidan av Mustang, sedan rulla fönstret tills metallen basen av fönstret exponeras. Fatta varje ände av den övre delen av fönstret, dra sedan fönstret ut genom dörren. Om så önskas, kan du ta bort ventilen fönstret genom att vrida ut sina tre fästbultar med en skiftnyckel och dra vent fönstret ut genom dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59533.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.