Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur Montera en spegel på en Grand Marquis

Körning utan en backspegel är osäkra, i vissa stater är det helt enkelt olagligt. Om din backspegel har fallit av vindrutan, eller om du behöver byta det på grund av skador, montering spegeln tillbaka på glaset är en ganska enkel strävan. När du har de tillbehör du behöver, vara beredd att ta din tid. Göra ett hastverk på en spegel ersättare kan leda till skada eller en sprucken vindruta. Saker du behöver
Crayon
Rakblad
Mirror utbytessats
Skruvmejsel Mirror
eller insexnyckel
Fönsterputs och rag
Visa fler instruktioner

en

Ta färgkritan och göra en disposition på utsidan av vindrutan där spegeln ursprungligen monterad. Om den gamla spegeln är fortfarande på plats, helt enkelt beskriva fästet. Om spegeln saknas, markera var limrester har kvar.
2

Stig in i bilen och ta försiktigt rakblad och skrapa resterande lim bort från vindrutan. Om den gamla spegeln är fortfarande på plats, noggrant arbete bladet runt kanterna på fästet, sätter kniven mellan fästet och glaset försiktigt tills du har klippt igenom limmet. Kommande på limmet från alla sidor kan du skära limmet bort på kortast tid.
3

Använd alkohol gnugga som kommer med spegeln utbytessats att rengöra området där spegeln ska monteras. Om fästet inte är ansluten till den nya spegeln, sätt in den i spegeln bas innan du fortsätter till steg 4. De flesta fästen hålls på plats med en Allen bult eller ställskruv som du kan dra åt med skruvmejsel eller insexnyckel.
4

Följ instruktionerna på spegeln ersättning kit för att lägga limmet till fästet och vindrutan. Placera fästet mot vindrutan, rada upp med märket du gjorde tidigare.
5

hålla trycket på fästet för den tid som anges i utbytessats instruktioner. Tryck inte för hårt - du kan knäcka vindrutan genom att för mycket press på en så liten yta
6

Torka krita märket från utsidan av vindrutan med fönsterputs och en trasa. . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59500.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.