Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar Automotive Glass

Före 1940-talet, var bilglas tillverkades på samma sätt som glaset du skulle hitta runt ditt hus. Detta glas var farligt eftersom det skulle bryta i stora skärvor om en bil hamnade i en olycka. Dessa skärvor, i kombination med avsaknad av säkerhetsbälten, ledde till många dödsolyckor. Efter bildandet av säkerhetsglas - ett laminerat glas och plast komposit - trasiga vindrutor upphörde att vara så farligt. Bilglas måste ersättas om din säkerhetsglas har knäckt eller brutits helt. Saker du behöver
Nytt glas
Automotive fönster lim
Vass kniv
Sandpapper
Goggles
Skinnhandskar
Visa fler instruktioner
1

Sätt dina handskar på.
2

Lägg ner en trasa i bilen för att fånga eventuella kvarvarande glas.
3

bort resterna av den gamla fönster. Om ditt fönster sönder, måste du ta bort det som är kvar av det sönderslagna fönstret. Om du har säkerhetsglas, bröt det sannolikt i hundratals bitar. Dessa bitar kommer fortfarande vara fast med lim som användes för att hålla i rutan.
4

Klipp av glas som har fastnat i limmet. Limmet som används på bilrutor är extremt kraftfull, men också mycket flexibel. Du kommer att behöva använda en kniv för att skära i det gamla limmet, nedanför krossat glas. När du är klar bör du se en generellt plan yta.
5

Klipp bort överflödigt lim från den gamla fönstret. Gör det gamla fönstret fästen så smidigt som möjligt.
6

Sand bort eventuellt lim som var för tunn för att skrapa med din kniv. En fast rygg och fjärde åtgärden kommer att ta bort det.
7

Limma runt omkretsen av de fästen där gamla fönstret var innan. En 1/4-tums brett spår av lim räcker. Lim så jämnt att det inte finns några svaga punkter eller otätade delar. Dessa kan orsaka ditt glas spricker igen eller läcka vatten.
8

Placera fönstret försiktigt ovanpå limmet och bestämt driva runt i ytterkanten av glaset så att kanterna på glaset alla limmas .
9

hålla glaset på plats under 10-15 minuter. Detta bör ge limmet tillräcklig tid för att börja ställa in.
10

Testa glaset du installerade. Gå runt i ytterkanten av glaset, driver kraftigt så att limmet har torkat. Spraya ditt fönster med en trädgårdsslang för att leta efter läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59395.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.