Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort den bakre glas i en 2000 Silverado

Den bakre fönsterglas på din Chevy Silverado kan behöva bytas om glaset eller förseglingen har blivit skadad. Dessa två delar kommer ut som en enhet, och om du arbetar noggrant, kan du spara dem för återanvändning om de är salvageable. Byte glas och tätningar finns tillgängliga från en bilglas återförsäljare eller några bildelar butiker. Du har också möjlighet att byta ut glaset med en eftermarknad fönster, såsom ett skjutreglage. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Flat skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Skjut sätet i lastbilen framåt så långt som möjligt, och sedan komma in i lastbil bakom sätet. Leta fästskruvarna på plastgjutningen som omger fönstret och ta bort den med en stjärnskruvmejsel.
2

Ta plastgjutningen och ställ den åt sidan. Börjar på en av de övre hörnen av fönstret, skjut en platt skruvmejsel mellan gummipackningen och kroppen av trucken. Addera 3

Dra ner gummipackningen och skjut annan flat skruvmejsel i bakom packningen ca 2-inches från den första. Fortsätt längs toppen och sidorna av glaset, dra packningen från kroppen, samtidigt som du trycker ut något på glaset.
4

Skjut upp glaset och packningen ut tills du kan dra glaset rakt upp och av bottnen av fönsteröppningen från utsidan av trucken. Ställ glaset åt sidan och kasta packningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59394.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.