Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar Glass Car Door

Den fönsterglas i bilen är en av de få saker som skyddar dess inre från yttre påverkan. Regn och andra väder kan skada elektroniken i bilen och kan vara en källa till irritation. Du kan täcka den med plast, men som bara kan pågå så länge. Du måste veta hur man ska installera det nya glaset så att du kan få jobbet gjort. Det är en relativt enkel uppgift när du vet de inblandade steg. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Ratchet
Hylsnyckelsats
Trim clip remover
Visa fler instruktioner
1

öppna bilen dörren och lämna det öppnar.
2

Ta bort skruvarna som håller dörrpanelen till ramen. Mängden och placeringen av skruvarna varierar beroende på vilken typ av bil. De flesta bilar har ett fåtal i armstödet och tre på vardera dörrkarmen.
3

Ta bort clipsen från panelen med en trim klipp remover för att bända loss dem. Dra panelen bort från ramen och lossa kablarna om den har elektriska fönsterhissar. Ställ panelen åt sidan.
4

Leta fönstret objektglas fäst vid fönstret regulatorn vid basen av fönstret. Ta bort bulten som går genom den med en spärr och uttag. Dra fönstret från dörren genom att dra den rakt upp och ut ur ramen.
5

Skjut det nya fönstret på plats genom att trycka den mellan gummi bitarna på toppen av dörren och trycka den ända tills den möter regulatorn.
6

Skjut bulten genom fönstret glider vid basen av fönstret och dra den nedåt tills den sitter fast.
7

Sätt tillbaka alla kablar som passar i dörrpanelen, rada upp trimma klipp och slå dem lätt med handen tills de snäpper på plats.
8

Dra alla skruvarna på panelen med skruvmejseln tills den är säkrad.
9

Rulla fönstret upp och ner för att kontrollera att det fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59578.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.