Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man fixar ett trasigt yttre backspegel på en bil

De biverkningar backspeglar på en bil ger föraren bra sikt. Tyvärr, sticka de också ut från sidan av bilen så mycket att de ibland slår ett objekt och de splittras spegel. Detta är ett vanligt problem, dock, och de flesta bildelar företag har gjort att de har en lösning på ditt trasiga spegel problemet. För att ersätta de trasiga ytterbackspeglar på din bil, behöver du bara göra några smärre inköp och lägg lite armbåge fett på att få jobbet gjort. Saker du behöver
ersätter spegel för bilens märke och modell
Skruvmejsel
Hooked plocka
Panel borttagningsverktyg
Lisle nr 18600 (special dörrhandtag borttagningsverktyg för manuell fönster)

Visa fler instruktioner
1

Köp en ny spegel sidovy från en lokal skroten. Junkyards har alla typer av fordon, och även ett förlist bil kan fortfarande ha en alldeles utmärkt spegel från sidan som exakt matchar ditt märke och modell. Om du inte ser en på skroten, försöka köpa på nätet. Du kan också besöka en butik auto glas och ha dem klippa en ny glasbit, men det är nog billigare att köpa en helt ny spegel med plast och allt. Som en sista utväg, köpa en ny spegel direkt från generalagenten.
2

måla din ersättare plast för att matcha din bil färg om det behövs. Leta bilens specifikationer fabriken måla med hjälp av en hänvisning som den vid Duplicolor webbplats (se Resurser). Köp färg, täcker spegeln med målartejp, och följ anvisningarna på burken. Spraya färg på spegeln med korta svepande sprayer och låt torka i minst 24 timmar. Addera 3

Dra på spegeln trim panel innanför dörren. På vissa bilmodeller med icke-elektriska speglar, är allt du behöver göra pop denna plast som täcker upp och skruva loss skruvarna under den. Din spegel kommer rätt ut när du gör detta. Håll den nya spegeln i plats utanför fönstret och ersätta de gamla skruvar, dra åt dem ned. Byt spegeln kåpa genom att spräcka den på plats.
4

För elektriska speglar, kan du behöva ta bort bilens dörrpanel från insidan av dörren. Hela din dörr är täckt på insidan med plast sidospår som måste dras bort för att komma till sidan backspegeln skruvar och elanslutningar. Ta några minuter för att lokalisera och skruva loss skruvarna som håller denna sidospår på plats (se på de platser som normalt döljs och lossna små runda skruven täcker du med en hakad plockning).
5

Dra plasten dörren trimma bort från dörren med ett trim remover. Du kanske inte kan se bakom panelen vid första, så känner tillsammans bakom det med fingrarna och pop hållarna med borttagningsverktyg när du kommer till en. Om du måste ta bort dörrhandtag, kommer det att skruva antingen in eller knäppa på och du kan poppa ut det med en skruvmejsel. Om du måste ta bort en manuell fönster rulle, måste du köpa en speciell dörr verktyg handtag borttagning kallas Lisle nr 18600.
6

Lokalisera sidospegel elanslutningar bakom panelen. Följ anslutningarna från spegeln och koppla bort dem.
7

Lossa skruvarna spegeln och ta bort den. Placera den nya spegeln mot utsidan av bilen, rada upp, och skruva det på plats. Återanslut de elektriska kontakterna.
8

Pop sidoklädselns tillbaka in och byta ut fönstret vev och dörrhandtag. Skruva alla skruvar på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59543.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.