Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man fixar en Shattered sidospegel på en bil

Glaset på en bil sidospegel är mycket tunn och sårbar att splittras från lätt påverkan eller ens extrem kyla. En trasig bil spegel är till någon hjälp för att se föremål bakom bilen. Så länge spegeln höljet är intakt, är glaset utbytbara. Fixa din egen splittrat sidospegel och betalar endast kostnaden för glaset. Saker du behöver
Arbetshandskar
Ögonskydd
Spårskruvmejsel eller spackel
Tvättsprit
Mjuk trasa pistol
Heat eller fön
Silikon lim
Maskering tejp
Visa fler instruktioner
1

glas Inköp ersättning för sidan spegeln från en online-återförsäljare eller auto delar butik. Länkar till online-delar återförsäljare som finns i Resources. Ge fordonet märke, modell, år och motortyp När du beställer nya glas.
2

Sätt på skyddsglasögon eller skyddsglasögon med sidoskydd. Litet glas chips ofta drivs i luften när du tar bort trasiga spegelglas.
3

Ta bort de sönderslagna spegel bitar från den inre ramen i höljet. Skjut skruvmejsel eller spackel in under kanten på spegelglaset och bänd framåt. Om glaset hålls med dubbelhäftande tejp det kommer lossna lätt. Applicera värme från en värmepistol eller hårtork för att hjälpa till att lossa limmet om glaset är ordentligt fast. Ta bort alla bitar av det sönderslagna spegeln.
4

Rengör ytan av gummi-plattan bakom spegelglaset med tvättsprit och en mjuk trasa. Ta bort alla spår av tejp eller lim som höll gamla spegeln. Låt gummiyta torka helt.
5

Applicera dubbelhäftande tejp eller lim till gummiplatta i ramen för att fästa det nya glaset bil spegel. Att ersätta spegeln kan komma med egen tejp eller lim. Använd en silikon lim för att hålla den nya spegeln på plats om inget lim är försedd med glaset.
6

Rengör uppbackning av glaset med vanligt vatten och en mjuk trasa. Torka glaset och glida in i spegeln hölje. Tryck hårt mot gummibaksida. Tape glaset till de inre sidoväggarna hos ramen med maskeringstejp om ett lim eller silikon lim används. Låt tejpen på plats under 24 timmar för att ge limmet tid att torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59485.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.