Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar en Chevelle 1970 Vindruta

1970 Chevelle presenterar kurvigare kropp och vindrutan som infördes i den andra generationens modell 1968. Tyvärr kan år ta sin tribut på fordonsindustrin fönsterglas. En 40-årig Chevelle 1970 vindrutan är sannolikt att få sin andel av chips och sprickor, men även om det inte gör det, tusentals små gropar i ytan på glaset bidrar till minskad förarens sikt, speciellt på natten eller när du kör in i solen. Byta vindrutan på din Chevelle 1970 är ett ganska stort åtagande, men resultaten kommer att vara värt ansträngningen när det gäller ökad säkerhet på vägen. Saker du behöver
Rakblad
platt skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Molding klipp
Trä eller plast distanser
Självsugande sealer
uretan vindrutan sealer
Applicator gun
Visa fler instruktioner
1

Rengör vindrutan ramen ordentligt, med ett rakblad eller platt skruvmejsel för att ta bort eventuella bitar av gamla fönster tätningsmedel eller andra föroreningar. Ta bort de gamla gjutning klipp med en stjärnskruvmejsel och ersätta dem med nya.
2

Placera ersättare vindrutan i ramen för att kontrollera passform. Kontrollera att det inte finns några kurvor eller bucklor i ramen, vilket skulle förhindra att glaset tätar korrekt. Använd små block av trä eller plast som distanser för att hålla vindruteglaset tätt i ramen medan du kontrollera det.
3

Ta glaset, men lämna trä eller plast distanser på plats. Applicera en rand av självsugande sealer runt kanterna på insidan av vindrutan glas med medföljande applikator borste. Applicera en liknande rand runt vindrutan ramen på bilen.
4

Applicera en sträng av uretan vindrutan sealer hela vägen runt vindrutan ram med en applikator pistol. Denna tjocka, plast-liknande substans är en annan produkt än den flytande självsugande sealer.
5

Placera vindrutan i läge medan sealer är fortfarande klibbig, med hjälp av trä eller plast distanser för att säkerställa att den passar väl på rätt plats. Var noga med att inte smeta något av sealer när du hanterar vindrutan.
6

Passa vindrutan försiktigt in i sitt slutläge. Tryck glaset i sealer att ställa in den, applicera tryck med händerna runt hela omkretsen av ramen.
7

Installera vindruteprofil. Börja i ena hörnet och tryck listen in i de nya gjutning klipp tills den snäpper på plats. Arbeta dig runt hela vindrutan bit för bit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59644.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.