Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Ta bort och installera bakruta i en Chevy Pickup

De bakre fönstren i vissa modeller av Chevrolet pickup är utrustade med antingen en solid bit tillbaka glas eller en glidande bakruta. Om din lastbil är utrustad med fast ryggstöd glas och du vill installera en glidande bakrutan, kan du göra det genom att ta bort den ursprungliga glaset från Chevrolet lastbil och installera en ny. Detta bör ta mellan en och två timmar att göra. Saker du behöver
Assistant Review 1/8-tums nylonrep
Byte fönster
Platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet och vrid dig runt så att du inför bakrutan. Leta gummi trim på insidan av fönstret som håller den på plats.
2

Placera din assistent inne i sängen så att han står inför den bakre glaset. Har tillämpa honom trycket på glaset med händerna och redo att fånga det bör glaset kommer gratis oväntat. Arbete gummit trimma på insidan av kabinen bort från fönstret kanal i hytten. Använd platt skruvmejsel tills glaset hoppar ur bilen och in i din assistent händer.
3

Installera nylonrep i gummit kanalen runt ersättare fönster, lämnar ungefär 1 fot av extra rep på varje ände. Ställ repet insidan av fönstret kanal på hytten.
4

Har din assistent tillämpa positiv press på glaset. Sakta dra repet ur glaset gummi med dina händer, som kommer att arbeta gummi trim i hytten, låsa den på plats.
5

Fortsätt att dra i repet ur gummi kanalen, arbetar runt omkretsen av glaset tills det är helt i fönstret kanalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59775.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.