Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar en vindruta på en Chevy Camaro

Du måste hålla vindrutan i din Chevy Camaro i bästa möjliga skick för att garantera god sikt när du tar ditt fordon ute på vägarna. Om några sprickor eller brott förekommer i din vindruta, måste du få den reparerad eller utbytt. Du kan spara mycket pengar genom att installera vindrutan själv. Du kan plocka upp alla de verktyg du behöver för jobbet från din lokala auto butik. Saker du behöver
vass kniv
Vindruta tätningsmedel
Vindruta packning
nylonlina
Phillips-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Ta bort vindruta

1

Lokalisera de två skruvarna på undersidan av backspegel backspegeln. Använd en kryssmejsel för att ta bort en av skruvarna från basen. Placera skruven på en säker plats för återfastsättning senare. Skjut backspegeln bort från basen. Detta kommer att ge dig bäst tillgång till vindrutan.
2

Skär gummi trim från runt kanten av vindrutan. Försiktigt använda ett vasst blad för att göra ett snitt i toppen av trim. Skär resten av gummit trimma bort från vindrutan i en medurs riktning. Du måste ta bort alla av trim.
3

in i bilen och tryck försiktigt mitt på vindrutan tills den börjar komma bort från ramen. Har någon som står utanför fordonet för att ta vikten av vindrutan. Installera vindruta
4

Placera ett lager av tätningsmedel runt kanten av vindrutan Addera. Fäst den nya packningen till botten av vindrutan. Du måste placera packningen i dödläge med den tunga delen av packningen på insidan och slits på utsidan.
5

Knyt en nylonlina runt yttre spår av vindrutan. Detta kommer att hjälpa fixa gummiläpp på plats när det gäller att installera vindrutan.
6

Lyft vindrutan på vindrutan ram. Har någon trycker på vindrutan mot ramen i några minuter så att tätningen sätts på plats.
7

in i bilen och dra nylonlina längst ner på vindrutan. Detta gör det möjligt för gummiläpp att sätta på plats.
8

Fäst vingen speglar tillbaka till sina baser och säkra på plats genom att ansluta skruvarna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59400.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.