Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur till Sätta fast fönstret på förarsidan i 1994 Toyota Corolla

Ett krossat fönster i din Toyota Corolla kan vara ett allvarligt säkerhetsproblem som du inte längre kommer att kunna säkra ditt fordon. Om ditt fönster är skadad, bör du byta ut den så fort som möjligt. Du kan köpa ett nytt fönster, liksom alla verktyg du behöver för att slutföra arbetet från din lokala auto butik. Saker du behöver
Trim stick
kryssmejsel
Wrench
Byte fönsterruta
Visa fler instruktioner
1

Leta bifogade skruvarna till klippning runt om gummi trim av fönstret och backspegeln backspegeln. Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvarna. Dra trim från runt fönstret med hjälp av en trim pinne.
2

Använd en skiftnyckel för att ta bort bultarna som är fästa vid den svarta dörren plattan. Dra bort plattan från dörren för att få tillgång till regulatorn.
3

Använd en insexnyckel för att ta bort de sexkantbultarna som fixerar fönsterrutan till fönstret regulatorn. Detta kommer att frigöra fönstret i dörrkarmen.
4

Lyft det skadade fönstret från dörrkarmen. Se till att inte skära handen på glasbitar när du tar bort panelen.
5

Infoga en ny fönsterruta i dörrkarmen. Fäst fönstret på plats genom att fästa den sexkantiga bultarna mellan fönstret och fönstret regulatorn. Sätt tillbaka luckan församling genom att följa borttagningsproceduren i omvänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59429.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.