Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter Window Regulator på en Chevy Silverado

Elektriska fönsterhissar är en bekväm funktion för många fordon på vägarna i dag, och när de går ut, kan det vara ganska obekvämt. Tiden var, som ersätter ett fönster regulator var en verklig smärta, men på 1999-2006 Silverado, har processen blivit mycket enklare. Nu är regulatorn på ett kabelsystem, och kan dras ut genom dörren i minuter. I det här fallet är projektet fordonet en 2004 Chevrolet Silverado, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
skruvmejsel
1/4-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Byte fönster regulator
Visa mer Instruktioner
1

Placera skruvmejsel mellan låsknappen och dörrpanelen, vrid sedan skruvmejsel för att ta reda på trim dörrlåset. Upprepa denna process för trim runt det inre draghandtag och makten fönster switch panel. Dra ur panelen fönster switch, med händerna.
2

unbolt dörrpanelen från dörren, med 1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats. Bultarna är i hörnet nära armstödet, och bakom dörrlåset. Dra sedan bort innerbackspegeln beklädningsdetalj med händerna.
3

Tryck dörrpanelen upp mot innertaket, med händerna, och sedan dra luckan bort från dörren.

4

Anslut den elektriska fönsterhissen växla tillbaka i selen på dörren och rulla ner rutan till halvvägs. Det finns två klämmor på fönstret kanaler som håller fönstret på plats. Unbolt dem, med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan luta tillbaka i fönstret upp mot fordonets främre del och dra ut glaset ur dörren inåt, med hjälp av händerna.
5

Unbolt bultarna som håller fönstret kanalerna till dörren, med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sedan skruva isär motorn fönster regulator från dörren. Dra ur fönstret sele regulator motor från dörren också. Vik kanalerna tillsammans så att kanalerna, kablar och fönster regulator motor kan passa genom luckan och dra ut enheten.
6

Skjut ersättningskraft fönstret monteras i dörrpanelen och skruva på plats, med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka glaset i omvänd ordning, och dra åt den till tillsynsmyndigheten, med 3/8-tums Ratchet och uttag.
7

Anslut ledningsnätet tillbaka till strömställarpanelen och provning fönstret är upp och ner rörelse. Om den binder på något sätt, justera fönstret, eller överväga att installera enheten, eftersom kablarna kan vridas.
8

Återmontera luckan i omvänd ordning jämfört med demontering.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59486.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.