Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort glaset Side Window på en GMC Van

De stora sidorutorna i GMC skåpbilar är användbart för att se dig igenom trafiken och manövrering via parkeringsplatser, men de gör också en stor del av fordonet brytbara. Om sidorutan blir knäckt, måste den tas bort. GMC gör flera stilar av skåpbilar. De olika modellerna kan ha små variationer i hur fönstret sida hålls på plats. Men metoden som anges nedan fokuserar på sidorutan som är monterad i GMC Cargo skåpbilar. Saker du behöver
SPACKEL
stjärnskruvmejsel
Assistant Review Handskar
Visa fler instruktioner
1

bort gummipackningen från runt fönstret med en spackelspade. Börja nyfikna gummipackningen bort, där de två ändarna av packningen möts.
2

bort klämmorna som håller glasbit mot innervägg van med en Phillips skruvmejsel. Avlägsna klämmorna på toppen av glaset först, för att förhindra att glaset glider ut innan du är redo. Placera klämmorna och skruvarna åt sidan.
3

Undersök kanten av glaset för silikontätning. Vissa modeller har silikon runt kanten av glaset, och andra inte. Om silikon är närvarande, ta bort den med spackel medan en assistent stöder glaset.
4

Pivot glaset mot den nedre kanten av fönstret och luta den övre kanten av glaset ut. Skjut handskar på händerna längs sidan av glaset tills du kan ta tag i pjäsen och lyft ut den genom fönstret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59774.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.