Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur Byt Toyota Seal Truck Fönster

Som fordon ålder, delar blir äldre och börjar brytas ned. De gummitätningar runt fönstret och i dörren sylt är oftast de första att gå, när de blir spröda med åldern och försämras snabbt. Byta dessa tätningar är inte en svår uppgift, men det kan vara lite knepigt om du aldrig har gjort det förut. I det här fallet är bilen en 1999 Toyota Tacoma, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Replacement tätar fönster
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren och rulla ner rutan hela vägen. Du vill att fönstret ska vara ur vägen som möjligt, för att ge dig massor av arbetsutrymme.
2

Unbolt backspegeln med 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats. Placera den åt sidan. Beroende på modell av lastbilen som du äger, kan du behöva koppla en sele för makten speglar med händerna, och dra bort en dekorativ del av trim med händerna också.
3 < p> Steg utanför fordonet och placera händerna på botten ledge i fönstret, och sedan dra upp på tätningen. Detta kommer att ta bort kanttätningen av fönstret, placera den åt sidan. Dra av resterande fönster trim på dörren, genom att dra ner på det och arbeta dig runt fönstret.
4

Placera den bakre delen av det nya fönstret gummi (sektionen närmast fönstret tillbaka ). Tryck ner den i fönstret kanal för att ställa den på plats. Arbetet fönstret gummit runt fönstret, följer kurvorna i lastbilen, tills du trycker den sista halvan i den främre fönstret kanalen. Gummit kommer att ha kurvor i den för att matcha kurvorna i öppningen;. Använda den som en guide
5

Clip ersättande fönstret kanalen på plats på fönsterbrädan genom att trycka ned det, klippning det på plats. Sätt sedan tillbaka spegeln med 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats. Rulla upp fönstret för att kontrollera att allting fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59475.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.