Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter ett fönster i en 1991 Ford Explorer

Byta ett fönster i din 1991 Ford Explorer är ungefär samma process som du skulle hitta i någon Ford fordon. Lämnar ett skadat fönster obevakad kan orsaka allvarliga problem eftersom det kan leda till att din bil blir stulen. För att undvika detta måste du byta ut fönstret så fort du upptäcker någon skada. Du kan plocka upp en ersättare fönster för din Explorer från din lokala auto butik. Saker du behöver
kryssmejsel
Wrench in
Window
Visa fler instruktioner
1

öppnar dörren till din explorer och använda en kryssmejsel för att ta bort skruvarna som håller fast dörrpanelen på plats. Dra luckan bort från dörren.
2

Lossa fästskruvarna som fäster högtalarna till dörren. Haka de elektriska kontakterna och dra högtalarna bort från dörren.
3

Dra fönstret regulatorn så långt ner som du kan inom dörren panelen. Lokalisera de sexkantbultarna som förbinder fönsterglas till fönstret regulatorn.
4

Använd en insexnyckel för att ta bort de sexkantbultarna som förbinder dem båda tillsammans. Lyft fönsterglas ur fönsterkarmen.
5

Sätt i den nya glasrutan in till ramen. Passa in hålen i botten av glaset med de på regulatorn. Fäst sexkantbultarna mellan dem båda för att säkra det på plats. Återanslut dörrpanelen genom att placera det på dörren och säkra den på plats med skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59452.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.