Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter fönster och tillsynsmyndigheten i en Land Cruiser

Om dörren på din Land Cruiser blir skadad kan du behöva byta ut både fönster och fönstret regulatorn. Detta är oftast ett arbete som bör utföras av en professionell mekaniker, men om du har grundläggande kunskaper bilverkstäder och vill spara lite pengar, kan du göra jobbet själv. Du kan få de verktyg och komponenter från en Biltema. I vissa fall, dock kan du behöva beställa glaset via din lokala Toyota återförsäljare. Saker du behöver
kryssmejsel
insexnyckel
Arbetshandskar
Skiftnyckel
Fönsterhiss
Fönsterglas
Visa fler instruktioner

1

Öppna dörren till ditt fordon. Om det är svårt att öppna, måste du nå det genom att skriva in en annan dörr. Skjut stolen som är bredvid dörren hela vägen tillbaka, och helt luta ryggstödet.
2

Leta fästskruvarna för armstödet, stereohögtalare och innerdörr panelen. Ta bort dem med en Phillips-skruvmejsel. Lyft komponenterna från dörren och placera dem på en säker plats tillsammans med sina skruvar. Addera 3

Flytta fönstret regulatorn till sin lägsta punkt inom luckan i dörren. Detta kommer att underlätta borttagningen.
4

Använd en insexnyckel för att ta bort bultarna som förbinder glasfönster och fönster regulator. Ställ sexkantbultarna åt sidan på en säker plats. Lyft glasruta ur dörrkarmen. Om glaset är sprucken eller trasig, bär kraftiga arbetshandskar för att skydda händerna.
5

Ta bort fästbultarna för regulatorn med en skiftnyckel och ta bort regulatorn från dörren. Montera den nya regulatorn i dörrkarmen och fäst den på plats med bultar. Skjut den nya glasrutan i ramen och anpassa den till fönstret regulator. Sätt tillbaka sexkantbultarna med insexnyckel. Installera det inre dörrpanelen, stereohögtalare och armstöd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59453.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.