Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur bli av repor på Auto Vindskydd

De flesta av oss känner frustration av att köra med en repig vindruta. De repor behöver inte vara stor för att allvarligt hindra din förmåga att se. Det är väldigt lätt för små repor att orsaka reflektioner och dis som gör det svårt att se vägen. Många människor tror att det enda rätta är att byta till vindrutan, vilket kan bli kostsamt. Men, det finns billiga vindruta polering kit som minska och eliminera vindrutan repor som är tillgängliga via lokala butiker auto utbudet. Saker du behöver
Glas polering kit
Auto fönsterputs
Varmt vatten
Sponge
Maskeringstejp
Drill
Visa fler instruktioner
1

Rengör vindrutan. Använd ett fönsterputsmedel avsedd för automatisk glas som skär genom fett och väg skräp. Om du inte rengör vindrutan, kan smuts förorsaka ännu mer repor på vindrutan när du arbetar genom glas polering processen.
2

Skapa en polering guide. På insidan av vindrutan, plats maskeringstejp på vardera sidan av repan. Gör guiden bred nog att rymma bredden på polering bob som kommer med polering kit.
3

Förbered polermedel. Blötlägg filtpolerskivor bob som kommer med satsen i varmt vatten medan du blandar polermedel med varmt vatten. Se till att du följer instruktionerna som medföljer satsen. De blanda mätningar och anvisningar kommer att variera beroende på vilket märke av kit du köper.
4

Förbered vindrutans yta. Applicera varmt vatten till den repad yta. Tejpen några målade eller trim områden, som föreningen kan skada dem.
5

Polera repad yta. Filten bob är avsedd att fästa till en borr och bör användas vid cirka 400 varv. Använd bandstyrorganen när du arbetar i en sida-till-sida rörelse över repor.
6

Städa föreningen. Använd en våt svamp för att avlägsna alla av föreningen, och sedan följa upp med ett fönsterputsmedel. Kontrollera vindrutan efter tecken på repor. Du kan upprepa polering behandlingen igen om reporna inte är borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59694.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.