Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man reparerar Vindruta Repor

skräp på vägen orsakar ofta repor eller marker på bilens vindruta. En persons första lutning när detta händer är att ha vindrutan ersätts. Detta innebär att du måste betala minst $ 100 för en ny vindruta. Lyckligtvis finns det produkter på marknaden för att hjälpa dig att göra jobbet själv för mycket mindre. Saker du behöver
Glas gnugga förening
Variabel
hastighet drill Polering Pads
Rags
Glas Förnya
Visa fler instruktioner
1

Utför ett test för att se om du kan fånga nageln på scratch. Om du kan, är grunden för djupt och inte kan repareras. Om nageln inte fånga, kan du polera det med ett glas förening och en borrmaskin med variabel hastighet.
2

Rengör vindrutan noga. Kontrollera att det inte finns någon smuts, olja eller skräp på området behöver reparationer.
3

Använd ett glas gnugga förening. Det kommer vanligtvis i ett glas reparationssats, som du kan köpa på nätet eller hos din lokala bil butik.
4

Placera en putsdyna på en borrmaskin med variabel hastighet och applicera en liten mängd av glaset föreningen på dynan. Börja med att applicera mjukt tryck i några minuter, och arbetar föreningen i den repad yta i små cirkelrörelser. Håll området av vindrutan du arbetar på våt hela tiden.
5

Rengör området med en ren, ull trasa. Applicera en liten mängd glas polish som glas Renew på en ren polerrondell och placera dynan på plats på borren. Arbeta polish på scratch med mjuka till måttligt tryck. Fortsätta arbeta tills scratch är borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59408.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.