Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man reparerar bakrutan Upptining i en Toyota Corolla

Den bakre defroster på en Toyota Corolla, även kallad defogger, består av flera linjer över bakrutan. Spänning färdas genom dessa rader, även kallad "element" för att ta bort frosten från fönstret och stöd bakåtsikt. En paus i en av dessa faktorer kommer att störa kretsen och orsaka elementet inte fungerar, minskar hela defroster effektivitet. Du kan reparera en liten paus i detta system på din Corolla utan att ta bort windshiled eller någon annan svår uppgift. Saker du behöver
Stålull Tvättsprit
Rag
Maskeringstejp
Epoxi reparationssats
Visa fler instruktioner
1

Buff ytan där den skadade defroster elementet använder lätta drag med en bit fin stålull. Rengör området efteråt med tvättsprit.
2

Place horisontella remsor av maskeringstejp längs gränsen till det skadade elementet i den exakta platsen för den skadade platsen. Bandet bör vara uppradade med de yttre kanterna av elementet.
3

Lägg vertikala remsor av bandet så att de band-och avsluta elementet strax utanför den skadade ställena. Det bör vara ca 3/4 tum utrymme på varje sida utanför skadezon.
4

Blanda upp epoxi material från en specialitet reparationssats finns på många bildelar butiker. Följ satsens specifika instruktioner för detta.
5

pensel och applicera epoximaterialet till det skadade området med hjälp av satsens medföljande borsten.
6

Wair 24 timmar för reparation epoxin härda innan du startar den bakre avfrostning i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59769.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.