Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur byter jag en Lexus Passagerare Window?

Byta passagerar fönstret på din Lexus är ungefär samma process som att byta ut fönstret på någon annan bil. Om ditt fönster har blivit skadad eller trasig det kan utgöra en fara för dina passagerare. Det kan också sätta din bil i riskzonen för att bli stulen. Om detta inträffar ska du plocka upp en ersättare fönster från din lokala auto butik och installera det på din Lexus. Saker du behöver
kryssmejsel
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

öppnar dörren till din Lexus, som innehåller den skadade passageraren fönstret. Hitta skruvarna som håller luckan på plats. Vissa kan täckas av plastlock. Bänd locken med en platt skruvmejsel och använd en kryssmejsel för att ta bort panelen. Lyft panelen bort från dörren.
2

Ta bort skruvarna som är fästa dörrhandtaget trim. Dra handtaget bort från dörren. Haka av de två yttre armarna handtag koppling och ta bort dem från dörren.
3

Använd skruvmejseln för att ta bort skruvarna som är fästa högtalarna i dörren. Dra ledningarna ut på baksidan av högtalarna och ta bort dem från dörren.
4

Sänk fönstret regulatorn till sin lägsta punkt i dörrpanelen. Använd en skiftnyckel för att ta bort de bultarna som förbinder fönstret regulatorn på glasrutan. Lyft glaset ur dörrkarmen. Om glaset går sönder tar hand att du inte skär dig på skärvor..
5

Placera det nya fönstret in i dörrkarmen för Lexus Sätt tillbaka bultarna som förbinder fönster till fönster regulator. Sätt tillbaka resten av dörranordningen genom att följa borttagningsproceduren i omvänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59451.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.