Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter en vindruta på en 1952 Chevy Truck

regelbundet underhålla och serva vindrutan på din 1952 Chevy för att hålla den i bästa möjliga skick. Om en spricka eller avbrott visas i din vindruta, måste du byta ut den så snart som möjligt. Du kan plocka upp en ersättare vindrutan från din lokala auto butik. Se till att du har någon till hands för att Hep dig med arbete som du kommer att behöva hjälp att ta bort och sätta i vindrutan. Saker du behöver
Knife
Vaselin
Skruvmejsel
Byte packning
Byte vindruta
nylonlina
Visa fler instruktioner
1 < p> Placera en plåt eller duk över instrumentpanelen och motorhuv för att skydda din bil från repor eller skador under arbetet. Ta bort backspeglar ytterbackspeglar med en skruvmejsel. Ta bort skruvarna på varje spegel och skjut dem från deras bas. Detta kommer att möjliggöra enklare tillgång till vindrutan själv.
2

Ta bort gummitätningen från hela verkar på vindrutan med en vass kniv eller kniv. Skär försiktigt bort tätningen runt skärmen, dra gummit ut som du gör det. Kasta gummit i papperskorgen.
3

Skjut vindrutan ur fordonet försiktigt inifrån lastbilen. Har någon till hands utanför fordonet för att bära upp vikten och lyft ut det.
4

Applicera ett tunt lager vaselin på kanterna av den nya vindrutan och fäst tätningen till det. Den tunga delen av packningen bör vara vid botten. Knyt en tunn nylonlina runt kanterna på vindrutan.
5

Lyft den nya vindrutan på plats över lastbilen. Har någon hålla den på plats från utsidan för att tätningen sätts på plats. Knyt nylonlina till fordonets insida för extra stöd. Rengör insidan av fordonet för att förhindra eventuellt skräp från att komma i komponenterna eller ventiler. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59758.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.