Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort den bakre Sliding Glass Fönster på en Dodge Dakota

Byta glidande bakrutan på en Dodge Dakota pickup startar med borttagning av den gamla glaset. Fönstret sitter i en gummi packning som tätar mot fönsterramen samt på öppningen i lastbilshytt. Ta bort fönstret med packningen är det enda sättet att få packningen i ett stycke, spara den för återanvändning senare. Fönstret kommer att komma ut med mycket liten ansträngning och i cirka 10 minuter, men var försiktig så att du inte hoppar ut ur hytten så snabbt att den faller och går sönder. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Flat skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Skjut sätet i din Dakota så långt fram som möjligt och sedan fälla sitsen tillbaka framåt. Klättra in i lastbilen bakom sätet och lokalisera skruvarna i trim runt bakrutan på din bil.
2

Ta bort skruvarna från paneler med en stjärnskruvmejsel, sedan pop panelerna off och ställ dem åt sidan. Leta gummipackningen som löper runt omkretsen av bakrutan.
3

Dra ner hörnet på gummipackningen och in en platt skruvmejsel mellan tätningen och lastbilskroppen att hålla packningen ner. Flytta ungefär två inches över och dra packningen ner igen. Sätt i en annan skruvmejsel.
4

Fortsätt att dra packningen från kroppen, arbeta dig längst upp i fönstret. Tryck lätt på fönstret som du arbetar tills du kan glida på topp och sidor ur lastbilskroppen
5

tag i toppen av fönstret från utsidan av hytten;. Dra upp och ut, separering fönstret, ram, och packningen från hytten av trucken. Ställ in fönstret och packningen någonstans säker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59652.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.