Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur att täta en mobil Window Hem Badrum

Även om de gör inte verkar så mycket, små luckor och sprickor runt ditt badrum fönster kan inte bara släppa i elementen, men också minska din uppvärmning och kylning, vilket gör det dyrare att bo svalka på sommaren eller varm på vintern. För att eliminera dessa små utkast, särskilt i badrummet, måste du försegla dina fönster, både på insidan och runt ramen. Saker du behöver
SPACKEL
silikon eller latex täta
Caulk pistol
Pile väder-strippning
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Tätning Frame

1

Välj rätt fogmassa. När man ser att försegla dina fönster från elementen och luftläckor, är silikontätningsmedel bäst, eftersom den är flexibel och kommer ofta pågå i många år. Nackdelen med silikon är att den inte kan målas. Om du behöver måla, välja en latex tätningsmedel.
2

Ta bort gammalt tätningsmedel eller trimma med en spackel, försiktigt skrapa bort den gamla trim.
3 < p> Seal runt kanten av fönsterkarmen på både insidan och utsidan av fönstret. När du arbetar med en täta pistol, är det bäst att fastställa en stadig sträng av täta medan du flyttar runt kanten på fönstret.
4

Låt fogmassan torka upp till 24 timmar.

Tätning Sash
5

Ta bort den gamla väder-strippning. Ta fönsterbågen ur ramen och försiktigt bända den gamla väder-strippa bort med en platt skruvmejsel.
6

Få ersättare väder-strippning. Ta ett prov av din gamla väder-strippning till en husbil delar leverantör och få en ersättning väder-strippning att matcha.
7

Installera nya väder-strippning genom att skjuta in den i facket i fönstret .
8

Byt fönsterbågen och kontrollera att fönstret kan öppna och stänga smidigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59481.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.